Posted on

Takut Rugi Tetapi Berangan Nak Kaya

Ubat resdung kampung original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika begini punya sikap elok lupakan saja bab nak jadi kaya atau nak tambah income secara berlebihan.

Nak berniaga perlu keluarkan modal, tenaga, duit dan masa. Begitu juga dengan bidang pelaburan. Risk free tak ada dalam game yang serupa ini dan belajar lah menerima hakikat, jika inginkan sesuatu kita perlu lawan ketakutan yang ada.

Dari situ akan dapat pengalaman dan ilmu yang mana boleh digunapakai untuk meminimakan risiko dan ketakutan.

Projek investment terkini untuk yang segan hendak berniaga dan hanya semata-mata inginkan pendapatan lebihan secara santai, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Cara Mudah Tambah IncomeCara Mudah Tambah Income Bagi geng tidak banyak duit, kerja makan gaji, pemilik syarikat kecik dan sesiapa sahaja yang berani dan berhajat untuk tambah income. Boleh bejalar cara-caranya dekat sini.....memang puas hati..
  • Jangan Letak Teloq Dalam Satu BakulJangan Letak Teloq Dalam Satu Bakul Cara mudah tambah income, tak payah berhenti kerja. Janji tidak kedekut untuk tanam ibu duit. Baca maklumat lanjut dekat blog ini.
  • Invest Dekat Syarikat Enterprises PulakInvest Dekat Syarikat Enterprises Pulak Segan nak jual barang, segan nak buat marketing, boleh cuba cara ini. Belajar cara profesional tanam ibu duit. Sampai time ambil hasil. Emmm untuk yang berduit sahaja, tak ada duit tak […]
  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara ringkas ini. Tetapi ingat! invest sana sini […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *