Posted on

Tambah Pendapatan Secara Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara mudah dan menarik di mana pengguna internet  boleh menjana sumber pendapatan tanpa had melalui online ( bergantung kepada kretiviti dan ilmu masing-masing ).

Semuanya melalui online dan sistem ini bekerja secara 24 jam tanpa henti dan sudah ramai yang mendapat habuan dari kemudahan yang sedia ada ini ( golongan muda biasanya sudah sedia maklum tentang hal ini ).

Sila ambil perhatian, ada di antaranya pendapatan yang bakal diperolehi dalam nilai USD dan adakalanya dalam nilai RM ( ikut bidang perniagaan yang diceburi ). Apa yang pihak admin cuba sampaikan ini hanyalah peringkat permulaan semata-mata. Sila rujuk di bawah:

  1. Jual produk fizikal secara online. ( sangat disarankan kerana low risk )
  2. Jadi agen pengiklanan ( untuk pengguna internet yang mahir bab internet marketing  percuma dan berbayar ).
  3. Jadi agen pemasangan laman web / blog dan sistem kedai online ( lama sudah tetapi masih ada permintaan ).
  4. Youtube dan google adsense ( paling cepat dan senang, tinggal lagi kena rajin korek ilmu baru dari master yoda ).
  5. Pasaran saham ( dalam negara dan luar negara ) Forex jangan gatai tangan p masuk campur. Itu lokasi super power punya trader. Urusan jual dan beli saham boleh dibuat secara online dan tinggal lagi siapkan dana yang mencukupi sahaja. ( risiko ikut kecekapan, kretiviti dan ilmu yang ada ).

Semua senarai di atas adalah bidang perniagaan yang sedang diusahakan sendiri oleh pihak admin secara try & error ( 9 tahun sudah ). Banyak kesilapan yang pihak admin jumpa dan kena. Jadinya bagi anda yang nak cuba terjun ke dalam bidang ini dan jika ada perasaan cepat putus asa elok berguru dengan guru yang mursyid dan jangan sekali-kali buat operasi try and error ( makan modai, tenaga dan masa ).

Jika ada sebarang pertanyaan berkaitan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: lambat kena tinnggaiiiiiii……

More from my site

  • Pelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk MarketPelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk Market Bitcoin dijangka akan mencecah $3000 ke $5000 dalam tempoh waktu terdekat ( Bajet 2 tahun +++++++++++ 5 tahun ). Bukan esok hari di dalam kelendar skim cepat kaya.
  • Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara OnlinePort Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *