Posted on

Teknik Marketing Berkesan

Assalamualaikum,

Perhatikan video marketing ini betul-betul. Ada masej penting yang hendak disampaikan. Mungkin bermanfaat untuk idea perniagaan anda.

Sekian terima kasih.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Cara Untuk Tingkatkan Hasil JualanCara Untuk Tingkatkan Hasil Jualan Hasil jualan berkurang, apa kata anda cuba teknik content marketing. Tutorialnya ada disini.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *