Posted on

Teknik Pemasaran Raja Bomoh Sedunia

Assalamualaikum,

Dalam industri pemasaran tindakkan yang dibuat oleh Raja Bomoh Sedunia memang  cekap kerana cepat dan pantas mengambil peluang yang ada.

Satu dunia sudah tahu apa yang dibuat oleh Raja Bomoh Sedunia. Rasanya tak perlu keluarkan apa-apa kos jika guna teknik semacam ni…..fuhh..bukan senang nak dapat peluang macam ni..

zin

Untuk satu bab lagi yang dibawa oleh Raja Bomoh sedunia, pihak saya tak mau komen apa-apa kerana saya bukan ahli dalam bidang tersebut. Rasanya pihak JAKIM lebih berhak.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Hasil Jualan KurangHasil Jualan Kurang Kenapa hasil jalan kurang?. Nak tahu kena baca dekat sini..
  • Perniagaan Internet Belum Ada HasilPerniagaan Internet Belum Ada Hasil Assalamualaikum, Perniagaan internet hambar dan tidak ada hasil jualan. Emmm apa patut saya buat? nak teruskan atau berputus asa?. Ada banyak sebab kenapa perniagaan internet tidak […]
  • Iklan Di Blog Mesra SEOIklan Di Blog Mesra SEO iklan di blog yang mesra seo, sekali bayar boleh makan untung berkali-kali. Kena cuba cara ini.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *