Posted on

Teknik Pemasaran Untuk Peniaga Internet

Assalamualaikum Tuan-tuan dan puan-puan,

Apa khabar? dan bertemu sekali lagi, hari  ni kita sembang bab teknik pemasaran pulak.

Inilah bab yang paling syok dan paling penting sekali yang perlu peniaga internet ambil tahu. Kalau boleh kuasai 20% dari sebahagian teknik pemasaran itupun  sudah ok.

Dulu masa saya mula-mula aktif dalam perniagaan internet, perkara yang selalu diberi perhatian adalah bab penampilan blog ,nak tarik trafik yang banyak supaya datang ke blog, pulun nak pasang addsend yang disediakan oleh google ( banyak buang masa dan kalau tak buat pun tak ada hal ), pulun cari  PR laa…aaaaahhh semua tak penting sangat..

Yang best sekali dan paling mudah, guna perkhidmatan pemasaran berbayar, sediakan content yang menarik, cari produk yang selalu org cari dan siapkan plan dan stratergi  pemasaran yang menarik.. R&D pasaran kena selalu buat untuk dapatkan status terkini kedudukan pasaran..Insyaallah mesti jadi punya..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Sedekah Dan Marketing Tampa HentiSedekah Dan Marketing Tampa Henti jangan lupa untuk bersedekah
  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Rujuk Kes Penipuan Di Internet Dekat SiniRujuk Kes Penipuan Di Internet Dekat Sini Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Kes ini  memang berat, iaitu menipu di alam maya iaitu di  internet.Ya untuk menipu di alam internet memang mudah dan senang sekali. Untuk […]
  • Pasang Blog Sistem Kedai OnlinePasang Blog Sistem Kedai Online Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Salah satu cara yang paling mudah untuk memiliki blog yang lengkap dengan sistem kedai online adalah menggunakan platfom wordpress. Wordpress […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *