Posted on

Teknik Pemasaran Yang Mudah

Assalamualaikum,

Teknik mudah dan percuma untuk aktiviti pemasaran.

Antara tool yang saya guna adalah blog wordpress + twitter + FB + SEO. Hanya perlu update status melalui blog wordpress sahaja dan secara automatik akan tersebar ke laman-laman social dan juga enjin pencari.

Marketing simple

Antara apps terbaik yang pernah saya guna adalah PING.FM. Tapi sayang PING.FM telah di tamatkan pekhidmatanya.

Jika berminat, anda boleh cari apps yang seangkatan denganya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *