Posted on

Teknikal analisis : Teknik mengunakan ” Moving Average “

Assalamualaikum,

Padang Besar, 23 ogos – Apa khabar anda semua ? sudah lama juga rasanya saya tidak mengemaskini isi kandungan dalam laman web nih.Ini semua gara-gara tumpang sekaki dalam urusan urusniaga tukaran matawang asing lahh.Akhirnya dua-dua kaki kena tumpang.Apa boleh buat, siapa suruh cari penyakit kan ?.Untuk kali ini saya akan bawa mai cerita berkaitan teknikal analisis.Kalau nak tau apa cerita dia,sila lihat dibawah.

Apakah teknik yang hendak disampaikan untuk kali ini ? Jawapanya saya sudah letak sebagai tajuk utama.Tetapi tidak mengapa saya beri tahu sekali lagi.Pada kali ini saya akan bawakan kepada anda cerita berkaitan ” Moving Average “.
Mungkin ada yang sudah tahu dan sudah biasa dengan teknik yang bakal disampaikan ini.Sebelum itu saya ingin beritahu kepada anda semua disini dari awai-awai lagi bahawa bahan yang bakal anda semua lihat ini saya dapatkanya melalui internet.Jadi saya harap apa yang hendak disampaikan ini dapatlah serba sedikit menambahkan lagi koleksi ilmu pengetahuan yang telah sedia ada tuh.Rasa macam hendak huraikan satu-satu,tetapi apa boleh buat ilmu yang saya ada adalah terhad dan yang paling penting dan kalau anda semua nak tahu saya pun baru nak cuba guna teknik ini.Jadi untuk memudahkan cerita,saya ada sediakan Video khusus yang menceritakan kepada kita berkaitan moving average nihh.Video ini dalam bahasa orang putih.Jadi kalau tak faham macam biasalah kena pergi tanya dekat orang yang faham bahasa orang putih nihhh.Alangkah baguihnya kalau ramai orang melayu yang sanggup buat video yang berguna macam ini.Yang peliknya Video xxx atau terlampau….????…banyak lah pulak.Mungkin inilah sebahgian dari tanda-tanda kehancuran dan kemunduran dan juga kejatuhan sesuatu bangsa yang sudah dikatakan merdeka seperti yang sering dikatakan tuhh kot.Mungkin juga..Sebab tak ramai orang yang sukakan ilmu pengetahuan.Tak merdeka lagi lahhh tuhhh….

Selamat menonton.Bawa mai dari
negeri orang putih nihh.

[media id=15 width=520 height=380]

Macam mana dengan bahan yang di sediakan tuhh ??.Harap-harap anda dapat lah serba sedikit maklumat berguna darinya.Saya pun tak mau cerita panjang – panjang dekat sini.Sebab saya nak pergi buat kajian tentang moving average nihh.Nak tengok juga sesuai atau tak dengan kehendak saya.Sampai disini dulu.Kalau ada salah dan silap tuh atau terkurang dekat mana-mana saya minta maaf banyak-banyak.

Kata-kata sepintas lalu :Kalau ingin berjaya didunia kita kena ada ilmu,
kalau nak bejaya di akhirat pun kita kena ada ilmu,
Dan kalau kita nak berjaya kedua-duanya kita kena berilmu.

Sekian terima kasih dan selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 50

Technorati Tags: , ,

Powered by ScribeFire.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *