Posted on

Time Shopping Barang Customers

Stok yang sempat di sambaq

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini stok baru yang sempat admin sambar untuk customers admin.

Dapat kasut boot Dr Martens 3 pasang ( kotak rasmi tak ada, tak apa bukan nak pakai kotak tetapi kasutnya ) dan kasut sukan Leo 10 pasang + spring kasut sepasang sebagai hadiah untuk buyer yang ada di Genting Highland ( tempat kerja lama, 14 tahun 1/2 dah berenti kerja dekat situ). Hari ni kita hantar wakil p sana.

Modal semua dekat RM1k juga. Kalau buat berniaga cara smart, untung boleh dapat antara RM 350 ke 500 senang-senang saja ni. Kalau berniaga buat style pasaraya Tesco ambil untung sen-sen…emmm nak boleh RM 100  pun merah biji mata ni.

Nak berniaga barang yang sama?, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

 

More from my site

  • Modal RM 500 SahajaModal RM 500 Sahaja Berniaga yang ini kurang risiko untuk rugi dan modal permulaanya RM 500 sahaja. Produk tak ada expire date, original dan laku keras. Boleh cuba nasib kalau berminat.
  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
  • Stok Dr Martens Baru SampaiStok Dr Martens Baru Sampai Untuk peminat kasut boot Dr Martens sahaja. Stok terhad dan pos free dan ada free gifts lagi.
  • Kasut Kerja Pejabat Jenama Dr MartensKasut Kerja Pejabat Jenama Dr Martens Harga RM300 sepasang dan pos laju free. Emmmmmm saiz mula dari 40 sampai 44. Kasut Ready stock dan stok kasut dapat dari Vietnam. Kualiti cun dan kasut kalau tak ngam boleh tukar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *