Posted on

Tuan Baju Kurung Moden Ini Orang KL

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sudah siap baju kurung moden, tuan punya badan tinggal di KL. Nak tau sedap tak sedap pakai baju ini kena lah tanya tuan punya badan.

Kos keseluruhan upah jahit RM 50 sahaja. Proses untuk siap ambil masa 3 hari dan bahan disediakan oleh tuan punya badan dan kainya cotton. Untuk tempahan hari raya, ianya masih lagi dibuka.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

  • Blouse Muslimah Moden Untuk Tempahan SahajaBlouse Muslimah Moden Untuk Tempahan Sahaja Kos upah untuk jahit baju blouse ini sekitar RM45 sepasang dan tidak termasuk kos penghantaran. Kualiti dijamin puas hati dan baju dijahit mengikut citarasa dan kehendak pelanggan.
  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]

2 thoughts on “Tuan Baju Kurung Moden Ini Orang KL

  1. Salam hormat cik/puan….baju ni kami jahit sendiri…jadi kalau nak kena tempah lahh…berminat, boleh whatsapp/telegram ke talian 01132229401.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *