Posted on

Tukang Jahit Baju Fesyen Jitra Tunjang Kodiang Dan Changlun

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tugas utama kami adalah, menjahit baju fesyen mengikut apa yang pelanggan kami minat dan berkehendak. Last marketing dibuat sekitar tahun 2014/15 dan setelah itu, kempen yang serupa diulang sekali lagi. Misi kali ini, untuk mencari tempahan bertuah yang ke 1000………mungkin ada free gifts ( kapasiti tukang jahit profesional 1 orang sahaja ).

Misi mencari……….

Fokus utamanya untuk pelanggan baru yang berada disekitar Jitra, Tunjang, Kodiang, Arau dan Changlun. Harga, biasanya mengikut standard negeri Kedah dan Perlis ( memang berpatutan ). Yang penting sedap untuk dipakai, elok, cepat siap dan dijamin berkualiti. Testimoni yang masih tersimpan dari banyak-banyak testimoni, lihat di bawah dan boleh tengok dan hanya sekadar untuk dijadikan bahan rujukan sementara dan bukti kukuhnya tidak ada cara lain yang lebih indah iaitu kena memberanikan diri dan datang ke premis kami dan mencuba pekhidmatan yang kami sediakan ini. Harap terima masej ini……..memang terbaik.

Untuk dapat harga diskaun……

Pelanggan bertuah yang suka bercerita tentang bisnes kami, biasanya akan diberi potongan harga diskaun yang agak banyak. Rebutlah peluang ini.

Pertanyaan & tempahan……….

Sebarang pertanyaan awal, sila whatsapp/telegram admin yang bertugas di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Koleksi testimoni yang masih tersimpan….

Follow my latest project:

Kisah menarik berikutnya.........

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *