Posted on Leave a comment

Ubat Kurus Lipo 9

Assalamualaikum dan salam hormat,

Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi. Makan ubat ini, anda mungkin akan kurus antara 3 ke 5 kg dalam sebulan. Memang berkesan setakat ini. Ada 2 patern, satu lipo 8 dan lipo 9.

Pengambilan ubat kurus jenama lipo ini mampu menurunkan berat badan antara 2 ke 5 kg macam tu dalam sebulan. Tidak perlu diet yang bukan-bukan. Lulus FDA dan GMP dan HALAL ( Thailand ). Buat masa ini, antara yang mendapat permintaan tinggi dan telah disahkan berkesan adalah lipo 9. Sama ada di dalam bentuk paket 10 kapsul atau dalam botol 30 kapsul, kedua-duanya okay. Yang penting, dapatkan yang original.

lipo 9 paket
lipo 9 paket

Cara makan:

30 minit sebelum sarapan pagiĀ  dan 30 minit sebelum makan malam. Sehari 2 biji sahaja. Pastikan minum air 2 ke 3 liter sehari dan makan tidak gaduh pantang ( kesanya lambat sedikit berbanding yang suka berpantang ).

Produk sokongan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak dibahagian perut

Tuan/puan boleh cuba krim slimming dr Johnson. Produk halal dari negara Thailand dan hanya perlu sapu sahaja dan kesanya boleh bertahan sehingga 8 ke 12 jam lamanya.

Slimming Cream Dr Johnson
Slimming Cream Dr Johnson

Sebarang tempahan atau pertanyaan sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas melalui whatsapp / telegram / viber / line / call / sms di talian 011 3222 9401.

Tempahan secara online, sila rujuk di sini: lipo 9 burn slim

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *