Posted on

Untuk Generasi Bitcoin, Decentralized, Blockchain Dan Mining

bitcoin malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lagi bahan bacaan menarik untuk genarasi zaman internet. Bermula dari bitcoin kemudian blockchain kemudian mining, ada lagi  yang lagi sensasi iaitu decentralized.

Semua benda tadi akan menjadi trend yang hot pada zaman ini dan juga tahun-tahun berikutnya. Sampai bila?,  itu tidak pasti dan sukar untuk diteka sama sekali. Untuk urusan pertukaran atau urusan jual dan beli boleh saja layan bitcoin/cryptocurrency ( bitcoin centre sudah berada dimana-mana sekarang ini ). Untuk cari dan  mengumpul bitcoin, boleh  saja join platfom jualan seperti eCommerce sebagai retailer atau vendor  ( banyak lagi ) yang menerima bitcoin atau boleh saja  terlibat dengan aktiviti mining bitcoin farm, pool atau cloud ( bagi yang ada bajet terlebih ) atau boleh juga  terlibat dengan aktiviti trading bitcoin dekat platfom exchange yang bersepah di dalam internet ( platfom exchange sangat penting untuk menghasilkan liquidity dan volatile kepada bitcoin ).

Bagaimana caranya admin mengumpul bitcoin.

Ada banyak cara dan memang tersangat banyak sebenarnya. Buat masa ini admin hanya terlibat dengan 2 perkara ini sahaja, iaitu trading dekat exchange guna platfom decentralized dan layan web eCommerce P2P macam ebay, alibaba, amazon tetapi konsep P2P ( decentralized  agen ).  2 platfom tadi admin pasang dekat komputer admin sendiri dan host sendiri melalui jalan P2P ( konsep sharing network ). Kenapa pulak guna cara ini?. Yang pertama bersangkutan dengan privacy dan yang kedua nak ada feeling decentralized. Emmm admin layan bitcoin kerana fungsinya banyak, antaranya sebagai alat pertukaran peringkat global yang menjimatkan, ada unsur simpan nilai, tahap kecairan tinggi sebab exchange ada dimana-mana, intrument pelaburan, ada privacy dan bersifat decentralized ( asyik-asyik decentralized….decentralized ). Heeee…heeeeeeee.

Berminat dengan cara admin?, bolehhhhhh sajaaaaa dan cara admin guna ini dapat menjimatkan banyak kos dan senang dapat profit dan kalau tak tau macam mana nak setup 2 benda tadi, sila whatsapp/telegram saja ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat menjadi warga bitcoin decentralized.

p/s: Zaman decentralized, konsep join dan invite peserta baru untuk keluarkan dan kumpul dana kemudian dapat tiket janji income juta-juta tak boleh guna dah…..semua boleh adjust sendiri belaka dah dan yang penting sekali kena luangkan sedikit masa untuk study cara kerjanya sahaja. Emmm..rekod menunjukkan, skim pelaburan dan skandal bitcoin untuk centralized banyak yang melingkup…contohnya Mt. Gox, dan Mycoin.

 

More from my site

  • Decentralized Sistem Untuk Generasi InternetDecentralized Sistem Untuk Generasi Internet Untuk rakyat Malaysia, 2 sistem tadi memang sangat-sangat penting dan sememangnya rakyat Malaysia perlu kepada 2 sistem tadi untuk masuk ke dunia bisnes yang lebih luas diluar sana ( […]
  • Local Bitcoin Decentralized ExchangeLocal Bitcoin Decentralized Exchange Dekat local market pun dah ada decentralized bitcoin exchange....nak try buat urusan jual dan beli bitcoin boleh saja try benda ini.........tak payah daftar tetapi kena install dekat […]
  • Minggu Ini Layan Kisah Bitcoin ExchangeMinggu Ini Layan Kisah Bitcoin Exchange Banyak sangat ni info tentang bitcoin dan itu tandanya bitcoin sudah meluas pengaruhnya...
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *