Posted on

Untuk Kegunaan Blogger Pengamal Ilmu SEO

Assalamualaikum,

Blogger dan pengamal ilmu SEO kena hadam betul-betul nasihat dari Maile Ohye selaku Google Technically Developers Text List. ( kalau salah tolong adjust )

Ada baiknya kita sebagai blogger dan pengamal ilmu SEO  ambil faham serba-sedikit perkara-perkara terlarang yang boleh menyebabkan blog kita dinyahsenaraikan dari senarai pekhidmatan organik yang disediakan oleh mereka. Bagi pihak admin apa yang cuba disampaikan oleh Maile Ohye adalah benar dan patut di ambil peduli.

Video ini dimuat naik pada tahun 2012, dan tidak lama lagi penguin algorithm akan dikemaskini dan  pihak admin tidak berani jamin sama ada nasihat ini boleh bertahan atau tidak. Emm apa-apa pun selesaikan yang ada depan mata dulu.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Halangan Pertama Blog Seo MalaysiaHalangan Pertama Blog Seo Malaysia Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *