Posted on

Untuk Peniaga Yang Tak cukup Modal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kedai sudah ada tetapi modal pulak tidak cukup untuk memperkuatkan lagi perniagaan sedia ada. Nak buat macam mana?

Mudah sahaja, buka saja lot-lot saham atau lot-lot dalam kedai supaya ruangan-ruangan kosong tersebut dapat di isi oleh peniaga atau orang lain yang berminat untuk tumpang sekaki. Boleh buat ka cara macam ni?

Sudah tentu la boleh, cuba tengok pasaraya besar dan syarikat di Bursa Malaysia. Adakah modal dan produk 100% dari mereka sendiri? sudah tentu tidak kan?. Jadi bertindaklah dari sekarang dan jika lambat kena tinggai.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Cara Lain Untuk Aktifkan 90 Billion Neuron Sel Dalam MindaCara Lain Untuk Aktifkan 90 Billion Neuron Sel Dalam Minda Ini salah satu projek untuk melahirkan manusia bijak, cerdik dan pandai dan....emmmmm..... mungkin juga tahap super. Ada banyak cara tetapi yang ini salah satu darinya dan yang boleh […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *