Posted on

Untuk Penyakit Resdung, Kelemumur, Sakit Urat Dan Angin Dalam Badan

Assalamualaikum,

Sebelum ini pihak admin ada sebut tentang Majun Mutiara. Jika anda ada masalah dengan penyakit resdung + kelemumur tahap kritikal, pihak admin cadangkan anda cuba Majun Mutiara.

Selain dari penyakit resdung, ada banyak lagi penyakit lain-lain yang boleh dirawat dengan setiap pengambilan Majun Mutiara. Antaranya sakit belakang, sakit bahu, bantu tambah tenaga dan banyak lagi. Semuanya ada lebih kurang 18 jenis penyakit yang mampu dirawat.

Hebat tak? ubat hospital bukan lawan majun mutiara ni.

Pertama kali admin cuba Majun Mutiara hanyalah untuk tambah tenaga ( selalu mengantuk ketika naik motor ). Selepas 3 hari pengambilan kesanya mula terasa. Mengantuk ketika memandu memang sudah hilang, kulit muka rasa lebih lembut dari yang biasa ( kasar dan kering ) dan kelemumur tahap kritikal boleh dikatakan selesai ( kelemumur hingga ke kawasan telinga dan kening ). Jika anda ada simptom penyakit yang semacam ini, elok cuba Majun Mutiara. Untuk masalah kelemumur, pihak admin syorkan anda cuba Majun Mutiara bersama set rawatan rambut jenama La Bourse.

Harga satu balang Majun Mutiara x 60 paket RM90 dan kos pos percuma. Jika berminat sila whatsapp / telegram / wechat / viber / sms pihak admin di no ini 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Kisah menarik berikutnya.........

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *