Waktu Sesuai Untuk Mula Berniaga

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, apa pulak nak berniaga pun kena ada masa yang sesuai juga ke ?

Ini bukan untuk waktu nak buka dan tutup operasi perniagaan yang sememangnya dah beroperasi tetapi waktu mula-mula untuk jadi seorang peniaga..Bab tu la yang saya maksudkan..

Bila nak mula ?

  1. Nak tunggu time tak ada kerja baru nak mula ? atau
  2. Tunggu pencen baru nak mula? atau
  3. Tunggu modal dah banyak baru nak mula buat biz? atau
  4. Lepas kena buang kerja ? atau
  5. Waktu terdesak ?

Fikir-fikirkanlah mana satu yang sesuai..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya

More from my site

  • Idea karut dan merapu tetapi berkesanIdea karut dan merapu tetapi berkesan Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Idea ni mulanya karut dan merapu tetapi bila sudah di tune betul-betul ia dah jadi kenyataan pulak dah. Nak tahu apa ke bendanya idea […]
  • Musim Buah PelamMusim Buah Pelam Musim buah pelam, kalau mai utara jangan lupa naa buah pelam.
  • Kenapa anda perlu tiru gaya blogger ini?Kenapa anda perlu tiru gaya blogger ini? Assalamualaikum tuan-tuan-dan puan-puan, Masuk sana-masuk sini tup-tup jumpa dengan blogger dan juga penulis yang namanya Seth godins. Bila saya tengok laman blog dia, saya terus […]
  • Kerja Part Time Untuk AndaKerja Part Time Untuk Anda Assalamualaikum, Tak cukup duit dan perlukan kerja sambilan atau kerja part time dengan kadar yang segera. emmm bagaimana caranya? Emmm, ada internet? smartphone? komputer atau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *